Farma Białka 100% Płynne Białko Jaj Kurzych 1000g

Farma Białka 100% Płynne Białko Jaj Kurzych 1000g

17,90 zł
Brutto

Ilość

Dostępność produktu

Dostępność wg. Lokalizacji Ilość
Bytom - Agora Brak, dostawa 24h
Katowice - Supersam Dostępny
Kraków - Bronowice Dostępny
Kraków - Czyżyny Dostępny
Kraków - Serenada Dostępny
Sosnowiec - Plejada Brak, dostawa 24h
Wrocław - Bielany Dostępny
Wrocław - Magnolia Dostępny
Wrocław - Marino Dostępny
Wrocław - Sky Tower Dostępny
Wrocław - Wroclavia Dostępny
Wrocław - ul. Wyścigowa 58a Dostępny
 

Zasady dostawy

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Zasady zwrotu

Farma Białka Płynne Białko jaj to spasteryzowane płynne białka jaj kurzych. Dzięki naszym płynnym białkom jaj FarmaBiałka możesz bardzo łatwo dodać do swojej diety białko wysokiej wartości biologicznej 10,2g białka na 100ml, łatwo wchłanialne niemal wolne od węglowodanów (1,1%) i tłuszczy (0,5%).

Jak produkowany jest produkt?
Płynne białka jaj kurzych produkowane są z jaj kur z chowu ściółkowego. W procesie produkcji nie  zostały użyte żadne dodatki, konserwanty ani barwniki. Produkt jest bardzo praktyczny w przechowywaniu i użyciu. 1kg produktu odpowiada 32 średnim białkom jaj kurzych .

Jak długo produkt pozostaje zdatny do spożycia?
Dzięki opatentowanemu procesowi pasteryzacji nasze płynne białko jaj posiada długi termin przydatności do spożycia. Do 6 miesięcy (data i nr partii na butelce, pod warunkiem, że opakowanie nie zostało otwarte).

Przechowywanie:

Przed otwarciem przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej (temp. 0°C do +25°C).

Po otwarciu przechowywać w lodówce (temp. 0°C do +4°C) – według norm producenta należy je zużyć w ciągu 48h (norma ustalona na wypadek niewłaściwych zachowań konsumenckich takich jak przetrzymywanie butelki przez dłuższy czas poza lodówką lub spożywanie produktu bezpośrednio z butelki).

Zgodnie z badaniem wykonanym przez Państwową Inspekcję Sanitarną, produkt 7 dni po otwarciu jest w pełni zdatny do spożycia. Badanie zostało przeprowadzone przy następujących założeniach:

  • przechowywanie otwartego produktu w lodówce;
  • pozostawianie otwartej butelki w temp. pokojowej nie dłużej niż 10 min. dziennie;
  • nie spożywanie białka bezpośrednio z butelki (brak kontaktu usta – butelka).

Fabrycznie zamkniętą butelkę można zamrozić na okres do 12 miesięcy. W celu rozmrożenia należy wyjąć z zamrażalnika, wstawić do lodówki na kilkanaście godzin do całkowitego rozmrożenia.


ROZ#011
2020-03-31

Opis

Producenci
Farma Białka

Specyficzne kody

Nowy produkt

12 innych produktów w tej samej kategorii: